Smarta tjuvar 2?
En tysk "turist", förmodligen på golfsemester, knallade fram till engelska tullen med sin golfbag där han tjattrade gladeligt om golf och allt runtomkring sporten golf. Tullen upptäcker efter en stund i tjattret att turisten inte vet vad ett "handikapp" är, varpå de ber honom visa sin swing, vilket han gör - fast åt fel håll! En stor mängd narkotika hittades i golfbagen.

Ett företag som hette "Vapen att Hyra" iscensätter revolverstrider till westernfilmer m.m. En dag fick de ett samtal från en 47-årig kvinna som ville att de skulle skjuta ihjäl hennes äkta man. Kvinnan fick fyra och ett halvt år i finkan.

I Texas fick en fälld brottsling till ett avtal som gick ut på att han skulle betala 9600 dollar till rätten i stället för att sitta i fängelse. Som betalning skrev han ut en check - en förfalskad sådan. Han fick 10 år i finkan.

I Virginia bestämde sig två killar att åka till ett område med alldeles nybyggda bostäder och där stjäla ett kylskåp. Efter att ha slagit sönder väggar, golv, etc., fick de tag i kylskåpet som de lastade på deras pick-up. Pick-upen körde fast i leran utanför huset, så dessa två smarthjärnor kom fram till att kylskåpet var för tungt, varpå de slog sönder fler väggar för att ställa tillbaka det. Då de återvände till pickupen upptäckte de att de låst in sina bilnycklar, varpå de övergav bilen.

Någonstans i USA knallade en man in på Circle-K (en mataffär som liknar 7-11), la en 20-dollarsedel på disken och bad om att få växla den. Då biträdet öppnade kassalådan tog mannen fram en pistol och sa att han ville ha alla pengar som fanns i lådan. Biträdet lydde honom, och tömde lådan. Mannen tog pengarna och försvann från brottsplatsen, och lämnade sin 20-dollarsedel på disken. Hur mycket pengar fanns då i kassalådan som tjuven fick? 15 dollar!

En rånare i USA kom på den suveräna idén att skaffa sig en förklädnad av grädde. Sagt och gjort, med hjälp av en sprayburk grädde skaffade sig denna rånare en vit mask av just grädde. Han stegade sedan in på den lokala banken där han upptäckte att det var endast en kassa öppen, och det var även en kö till denna. Så vad gör denne rånare? Jo, han ställer sig naturligtvis i kön! Kön rör sig sakta framåt och grädden börjar rinna bort. När rånaren väl kommer fram till kassan har grädden runnit av så man kan se ansiktet, men det spelade ingen större roll eftersom polisen just då kom in i banken efter det att kassörskan sett rånaren i kassakön och varskott dem.

Polisen i Key West, Florida arresterade i Oktober studeranden Jason Maloney då han och några kompisar hade bestämt sig för att pröva på att röka marijuana bakom en byggnad. De hade ingen aning om att byggnaden var stadens polisbyggnad och att de stod precis under den fläkt som blåste in frisk luft i polisbyggnaden. Poliserna bestämde sig för att gå ut och titta i gränden då hela rummet började lukta marijuana.

Jose Sanchez, arresterades och anklagades för rånet mot en Hill-Rom Corp affär i New Jersey då det visade sig att den pappersbit som rånaren stuckit i dörren för att hindra den från att slå igen var en fortkörningsbot utställd på Sanchez, med både namn och adress på den.

David Leon Phillips, och tre andra män anklagades för förfalskning då de försökt betala middagen på en Krystalrestaurang med förfalskade tiodollarsedlar. Polisen meddelade att sedlarna var av så dålig kvalité att de tvivlade på att Secret Service ens skulle starta en utredning av det hela. Det var inte bara det att sedlarna hade körts i en vanlig kopiator i stället för en laserprinter, de var också helt svartvita.

Ronnie Wade Cater, arresterades av lokala polisen och anklagades för bombhot då denne en kväll kommit på den suveräna idén att om polisen fick ett bombhot mot en bar på andra sidan stan så skulle de åka dit och Ronnie kunde köra bilen hem, berusad som han då var. Planen slog slint då han, antagligen för att han var berusad, höll sig kvar lite för länge på telefontråden och gav därför polisen chansen att spåra samtalet.

Då en amerikan stoppades vid fyratiden på morgonen för att ha kört 50 km för fort kom han med ursäkten:
"Ni kommer inte att tro det här, men jag är en vampyr och måste hem innan solen går upp!"